Citerra
Wonen in Maasmechelen

Wonen aan de poort van de Hoge Kempen

Met één been in de natuur

Hier in het Limburgse Maasland vind je een bijzondere combinatie van landschappen, natuurgebieden, sfeervolle steden en hoogwaardige voorzieningen.

Citerra is een intiem, kleinschalig woonpark. Je woont er in alle privacy tussen het groen, aan de rand van het dorp Eisden, een deelgemeente van Maasmechelen. Vanaf hier loop je zo het unieke landschap van Connecterra in, waar je heerlijk kunt wandelen langs het water, over de begroeide mijnterrils. En dat is nog maar de toegangspoort tot de uitgestrekte natuur van Nationaal Park de Hoge Kempen...

Een unieke locatie in de euregio

  • Wonen in het Limburgse Maasland
  • Citerra is een intiem, kleinschalig woonpark
  • Breed scala van voorzieningen in de buurt
  • Verschillende scholen in de buurt

Maasmechelen

Compleet winkelaanbod

Waar vind je dat? Wonen in een intiem woonpark met volop privacy, in één van de mooiste tuinwijken van Vlaanderen.

Maar wel met een breed scala van voorzieningen in de buurt. De supermarkt, de bakker en andere detailhandel, en de sfeervolle zaterdagmarkt: je hoeft er het dorp niet voor uit. Maasmechelen beschikt over een opvallend compleet winkelaanbod.

Altijd iets te doen

Voorzieningen in de buurt

Winkelen kan in bijvoorbeeld in gezellige winkelstraten als de Pauwengraaf en de Kruindersweg en in het overdekte shoppingwalhalla M2.

Maar ook op het gebied van onderwijs (verschillende basisscholen en bijvoorbeeld de Kunstacademie), verenigingen (van tennis, hockey en voetbal tot oldtimers), cultuur (met bijvoorbeeld het Cultureel Centrum Maasmechelen met theater en tentoonstellingsruimtes) maak je hier deel uit van een levendige gemeenschap.

Bekijk de centrale ligging
Shoppen in Maasmechelen
Wonen in Maasmechelen

Wonen in Maasmechelen

Uniek woonpark Citerra

In woonpark Citerra worden in totaal 29 unieke appartementen en 19 ruime gezinswoningen gerealiseerd.

Jezelf kunnen zijn en toch deel uitmaken van een geheel. Dat is het idee in Citerra. Waar bijna geen twee woningen exact hetzelfde zijn. Waar vormen en materialen speels worden afgewisseld. En waar variaties in bouwhoogtes en hellingshoeken voor een levendige aanblik zorgen. En toch vormen de woningen en appartementen een duidelijke harmonie. Met elkaar, en met het omringende groen.

Bekijk woonpark Citerra