Citerra
Woonpark Citerra

Klaar voor de tijd van je leven?

Wonen in Citerra

Gemeenschapsgevoel en privacy in harmonie

‘s Avonds als de zon ondergaat nog even genieten van de laatste zonnestralen. Op je dakterras, in je eigen tuin, óf gezellig met andere buurtgenoten.

De opzet van het plan nodigt uit om het gezelschap op te zoeken, op momenten dat je daar behoefte aan hebt. Maar je trekt je er ook net zo makkelijk terug in de beslotenheid van je persoonlijke domein.

Het hart van Citerra is een groen binnenterrein. De woningen zijn daaromheen gesitueerd, in kleine groepjes geschakeld. Doorgaand verkeer is er niet. Bewoners en bezoekers parkeren onder de eigen carport of in de ondergrondse parking. Alle ruimte dus om elkaar te ontmoeten, samen activiteiten te ondernemen en voor kinderen om naar hartenlust te spelen.

Woningen en appartementen

Typisch jouw woningtype

In woonpark Citerra worden 19 gezinswoningen en 29 appartementen gerealiseerd van verschillende types en omvang. Voor een huis dat je op het lijf is geschreven.

Heb je graag een eigen tuin, een terras of misschien zelfs een echte daktuin? Geef je de voorkeur aan één, twee of drie slaapkamers? Is een inloopdouche ideaal, of wil je ook graag een ligbad? In Citerra kies je zelf voor de woning en indeling die perfect passen bij jouw voorkeuren en gezinssituatie. En ook de architectonische ontwerpen zijn stuk voor stuk uniek. Jouw woning in Citerra? Typisch iets voor jou!

Architectuur

Laat je verrassen door Citerra

De inspiratie voor Citerra is de mijncité. De architecten bedachten een hedendaagse interpretatie van de traditionele tuinwijk met zijn typische hellende daken.

Ze kozen voor eigentijdse platte daken, maar dan wel geplaatst onder afwisselende hellingshoeken. Dat zorgt voor een verrassend lijnenspel. De schuine daken hebben trouwens niet alleen een esthetische functie: de oriëntatie is steeds zo gekozen dat ze hoog rendement kunnen bieden voor eventuele zonnepanelen.

In het materiaalgebruik is gekozen voor verrassende combinaties van onder meer pleisterwerk, traditionele baksteen en gepatineerd zink. Dat metaal verwijst subtiel naar het mijn-erfgoed in de omgeving. Het zink zie je onder meer terug in de spijlen voor de gevel van het appartementencomplex. Die zorgen niet alleen voor een esthetische twist maar ook voor een prettige beslotenheid van de privéruimte.

Alle woningen en appartementen zijn verkocht.

Alle vrijheid bij de afwerking met casco+

Klus je liever helemaal zelf? Dan kun je ook kiezen voor een casco+ woning.

Jouw woning wordt dan gewoon opgeleverd inclusief technische installatie, elektra, het leidingwerk, chape en pleisterwerken. Maar je zorgt zelf voor de binnenafwerking zoals vloeren, binnendeuren, badkamer en keuken. Dat geeft je optimale vrijheid om jouw woning precies de uitstraling en het comfort te geven waarbij jij je helemaal thuis voelt.

Casco wonen in Maasmechelen